Sandero Sand'up


Din nou stiri din lumea Dacia. Renault a prezentat la Sao Paolo un concept de masina 2+2 pentru plaja. Este primul concept Renault facut in totalitate in America de Sud si deloc surprinzator este propulsat de un motor 1.6L Hi-Flex care produce 107 cp pe benzina si 112 cp pe etanol.


Dacia Logan si Sandero F1


Asa arata editiile speciale ale lui Sandero si Logan lansate in Brazilia, singurele asa-zise imbunatatiri fiind doar culoarea si abtipilurile, avand nicio legatura cu editiile F1 ale lui Clio si Megane. Doar o Marie cu alta palarie.

Top Gear Sezonul 12

Добро пожаловать, Лучшие снасти России!



Adica bun venit Top Gear Russia! Dupa ce acum cateva saptamani s-a lansat Top Gear Australia pe postul local SBS, urmeza rusii cu propria versiune. Se pare ca vecinii nostri din Estul extrem sunt foarte multumiti de vanzarile revistei rusesti asa ca au achizitionat licenta pentru TV si in curand va aparea prima serie de 15 episoade. Sa vedem ce iese, avan in vedere ca australienii se descurca bine si americanii ne vor testa parerile in primavara cu primul episod din Top Gear US.

Am revenit!

Dupa o pauza de mult prea mult timp, din care o perioada destul de lunga am stat fara Internet, m-am intors, de data aceasta mai pornit sa va scriu despre ultimele stiri din lumea lucrurilor cu patru roti. Pana atunci, sa facem o mica recapitulare a ceea ce s-a intamplat in lunile in care am lipsit:
  • A aparut bestia de Lamborghini LP560-4, pe care eu personal l-am vazut pe strazile din Bucuresti

  • Lamborghini si-a calcat pe inima si a lansat ceea ce va fi probabil prima sa masina cu 4 usi de la cel putin ciudatul LM002, Lamborghini Estoque

  • Dupa aceasta serie de mancatoare de benzina, e timpul sa acordam si un pic de atentie diesel-urilor, in frunte cu Audi Q7 V12 Tdi, cu motorul sau derivat din cel de pe cursiera de Le Mans, R10

  • A aparut si revolutionarul motor boxer diesel al geniilor de la Subaru
Cam atat imi amintesc pe moment, dar voi reveni cu majoritatea stirilor auto cat mai repede posibil.