Poll

Masina momentului
Caparo T1
BMW M3
Audi R8
Bugatti Veyron
SSC Ultimate Aero TT
Koeningsegg CCXR
Lamborghini Reventon
Noul Mitsubishi Lancer Evolution X
Noul Subaru Impreza WRX STI
Nissan GTR
pollcode.com free polls

#1-Subaru Impreza 22B


Contruita pentru a sarbatori 40 de ani de Subaru, acesta este la ar fi trebuit sa tinda noul model. Doar 424 au fost construite din care doar 25 pentru tarile din afara Japoniei. Aceasta minunatie cu volan pe dreapta dezvolta 280 de cp care o ajuta sa atinga suta de kilometri in doar 4.8 secunda, facand-o cea mai rapida Impreza a tuturor timpurilor!

#2-Nissan Nismo R34 Z-Tune


Un GT-R al superlativelor: cel mai puternic, cel mai rapid, cel mai rar si cel mai scump facut vreodata! Cu un motor de 2.8 litri care dezvolta 600 cp si tractiune integrala, acesta esta fara indoiala cel mai tare Skyline facut vreodata. Doar 20 au fost construite, asa ca sansele sa vedeti unul sunt la fel de mari ca cele sa va vedeti ceafa.

#3-Mitsubishi Lancer Evolution III


Evo-ul cu cel mai bun raport putere/greutate, un clasic modern. Cu un motor de doar 2 litri masina dezvolta 270 cp, la o greutate de doar 1190kg, incadrand aceasta masina in categoria usoara dar puternica.

#4-Honda NSX


Prima masina facuta in intregime din aluminiu. Prima masina japoneza care i-a facut pe producatorii italieni de supermasini sa-si faca griji. Prima supermasina japoneza! Cu un V6 montat central, masina a fost la aparitie o adevarata senzatie, parand a fi ceva din viitor!

#50-Toyota Supra


Cu siguranta cea mai sportiva Toyota a tuturor timpurilor, testele au aratat ca modele nemodificate ale versiunii Turbo puteau face suta in 4.6s si atinge viteze maxime de peste 289 km/h. Ce poti sa vrei mai mult? Motorul cu sase cilindri in linie si 320 cp face din aceasta masina o legenda vie.

#6-Honda S2000


Un roadster care se comporta mai bine ca un coupe, o masina mai fiabila decat un Mercedes-Benz si mai plina de tehnologie decat o racheta NASA. Acestea sunt principalele caracteristici ale decapotabilei S2000. Altele ar ma fi tractiunea spate si un propulsor excelent ce dezvolta 250 cp.

#7-Nissan Nismo 350z


305 cp si tractiune spate au facut din aceasta masina o favorita a drifterilor. Un clasic modern, pana la lansarea noului GTR a fost unicul model sportiv din gama Nissan, rol indeplinit cu suces!

#8-Mitsubishi 3000GT VR-4


Aceasta versiune avea 320cp obtinuti dintr-un V6 de 3.0l cu doua turbine. O masina deloc urata si care poate fi dusa usor prin modificari la nivele mari de performanta.

#9-Mazda RX-7 FD RZ


O Mazda RX-7 este o masina buna. Dar o versiune mai puternica si mai usoara a monstrului rotativ? Genial! Asta au reusit niponii sa faca din RZ: visul oricarui fan de rotative. Cu o putere reala de 308 cp si o masa de 1280 kg, aceasta era o masina foarte rapida!