#10-Mitsubishi Lancer Evolution VI Tommi Makinen


Lansata in 1999, aceasta varianta este capabila sa infranga pe circuit pana si Evo IX. Propulsata de un motor care, cu ajutorul unei turbine din titani,produce peste 300 cp aceasta masina usoara este foarte rapida pe orice teren datorita unui sistem inteligent de tractiune integrala.

#11-Honda Integra Type-R


0-100 km/h in doar 6.2 s, suspensii mult diferite de cele standard(cum au majoritatea versiunilor R japoneze), 195 cp@8000 rpm, acestea sunt unele din caracteristicile care au facut din aceasta masina o favorita a tuner-ilor.

#12-Nissan Silvia S15


Inca o masina cu care puteai sa pleci in drift-uri din fabrica! Versiunea Spec-R Autech era cea mai sportiva dintre toate, avand o cutie manuala cu 6 viteze, LSD, peste 200 cp si rigiditate structurala marita. O adevarata legenda in Japonia, foarte putine au ajuns in Europa.

#13-Toyota Corolla AE86


Ultima dintre hatchbach-urile cu tractiune spate. Dotata cu un diferential cu alunecare limitata, o masa de 1000 kg si 150 cp dintr-un motor cu aceeasi structura cu cel folosit de Toyota in curse, AE86 era cea mai simpla metoda de a invata sa faci drfit-uri, si din cauza asta se afla in topul nostru